zachodniopomorskie
Restauracje w poznańskim, szczecińskim i bydgoskim hotelu sieci Campanile były przez kilka miesięcy zamknięte.
Od września (Poznań - od 7 września, a Szczecin i Bydgoszcz - od 15 września) znów funkcjonują i oferuję zarówno dania, które goście tej marki dobrze znają i uwielbiają, a także całkiem nowe, do których spróbowania serdecznie zapraszamy.
W menu nie brakuje oczywiście specjalności Szefa Kuchni, czyli firmowych campaburgerów.
Dlaczego restauracje były dotychczas zamknięte? Wszystko oczywiście wina nieszczęsnego koronawirusa. Restauracje musiano dostosować do reżimu sanitarnego i wszystkich środków ostrożności. W tym czasie szkolono pracowników, wprowadzano nowe procedury.
- Jesienią zarówno nasi goście hotelowi, jaki i mieszkańcy okolicy znów będą mogli sięgnąć po dania, które dotychczas cieszyły się szczególną popularnością: po tradycyjne przysmaki kuchni polskiej oraz naszego firmowego campaburgera z wołowiną, pleśniowym serem i pikantnym sosem. Z okazji ponownego otwarcia każda z restauracji uzupełniła również swoją ofertę o nowe, sezonowe przysmaki. Cieszymy się, że hotele Campanile w Szczecinie, Bydgoszczy i Poznaniu znów będą mogły oferować swym gościom pełen wachlarz usług – mówi Natalia Kukowska, Dyrektor Regionu Zachodniego i hotelu Campanile Bydgoszcz.
INFORMACJA PRASOWA
Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: [email protected]
Agata
Event Concierge
Szukasz obiektu na wydarzenie?
Pomożemy bezpłatnie znaleźć idealne miejsce :) Napisz na [email protected] lub skorzystaj z formularza.
Chcę wysłać formularz