mazowieckie
Nowy Dyrektor Gastronomii Marcin Kania doświadczenie zawodowe zdobywał w wielu obszarach. Pracował już jako Kierownik Zmiany, Kierownik Gastronomii czy Kierownik Restauracji w hotelu Château De La Treyne Relais & Châteaux oraz w warszawskich hotelach Polonia Palace, Westin, Sheraton i InterContinental.
Przez ostatnie związany był z firmą Avantia Properties, gdzie sprawował funkcję Operations Manager Endorfina Foksal. Odpowiadał za przygotowywanie i sprzedaż ofert na eventy i kompleksowe zarządzanie personelem managerskim obiektu, a także brał aktywny udział w ustalaniu i realizacji strategii ich rozwoju oraz tworzeniu nowych produktów sprzedażowych.
Jako Dyrektor Gastronomii Mazurkas Catering 360 oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel, Marcin Kania będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków należało będzie m.in. zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.
INFORMACJA PRASOWA
Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: [email protected]
Agata
Event Concierge
Szukasz obiektu na wydarzenie?
Pomożemy bezpłatnie znaleźć idealne miejsce :) Napisz na [email protected] lub skorzystaj z formularza.
Chcę wysłać formularz