małopolskie
Hyatt Place Kraków powstaje na zachód od centrum miasta. Niedługo odbędzie się jego otwarcie. W środku hotelu znajdzie się Restauracja Zoom, którą zarządzać będzie Miłosz Kowalski.
Wcześniej związany z Pieniny SPA Resort w Szczawnicy Miłosz Kowalski objął stanowisko Szefa Kuchni szykującego się do otwarcia hotelu Hyatt Place Kraków.
Miłosz Kowalski pracował w wielu obiektach zarówno polskich, jak i zagranicznych. Jego przygoda z gastronomią trwa nieprzerwanie od 1998 roku, kiedy to objął stanowisko kucharza w Restauracji Cyrano de Bergerac w Krakowie. Po drodze były takie hotele w Polsce, jak Hotel Royal w Krakowie, Radisson Blu Kraków, Hilton Garden Inn Airport Kraków, Puro Hotelu Kraków Kazimierz i Pieniny SPA Resort.
W latach 2006-2010 wyjechał do Wielkiej Brytanii, gdzie pracował jako chef de partie w Mallory Court Hotel oraz jako sous chef w Ashone Hill.
Gratulujemy p. Miłoszowi nowego stanowiska i trzymamy kciuki za sukcesy!
INFORMACJA PRASOWA
fot. Greg Rygiol (www.4more.pl) / strona https://miloszkowalski.pl/
Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: [email protected]
Agata
Event Concierge
Szukasz obiektu na wydarzenie?
Pomożemy bezpłatnie znaleźć idealne miejsce :) Napisz na [email protected] lub skorzystaj z formularza.
Chcę wysłać formularz