Miłosz Kowalski objął stanowisko executive chef w przygotowywanym do otwarcia Hyatt Place Kraków

Miłosz Kowalski objął stanowisko executive chef w przygotowywanym do otwarcia Hyatt Place Kraków

Hyatt Place Kraków powstaje na zachód od centrum miasta. Niedługo odbędzie się jego otwarcie. W środku hotelu znajdzie się Restauracja Zoom, którą zarządzać będzie Miłosz Kowalski. 

Wcześniej związany z Pieniny SPA Resort w Szczawnicy Miłosz Kowalski objął stanowisko Szefa Kuchni szykującego się do otwarcia hotelu Hyatt Place Kraków. 

Miłosz Kowalski pracował w wielu obiektach zarówno polskich, jak i zagranicznych. Jego przygoda z gastronomią trwa nieprzerwanie od 1998 roku, kiedy to objął stanowisko kucharza w Restauracji Cyrano de Bergerac w Krakowie. Po drodze były takie hotele w Polsce, jak Hotel Royal w Krakowie, Radisson Blu Kraków, Hilton Garden Inn Airport Kraków, Puro Hotelu Kraków Kazimierz i  Pieniny SPA Resort. 

W latach 2006-2010 wyjechał do Wielkiej Brytanii, gdzie pracował  jako chef de partie w Mallory Court Hotel oraz jako sous chef w Ashone Hill. 

Gratulujemy p. Miłoszowi nowego stanowiska i trzymamy kciuki za sukcesy!

INFORMACJA PRASOWA

fot. Greg Rygiol (www.4more.pl) / strona https://miloszkowalski.pl/ 


Notatki prasowe

Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: [email protected]

Mogą Cię zainteresować

Archiwum

Agata
Event Concierge

Szukasz obiektu na wydarzenie?

Pomożemy bezpłatnie znaleźć idealne miejsce :) Napisz na [email protected] lub skorzystaj z formularza.

Chcę wysłać formularz