mazowieckie
Firma MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel wciąż się rozwija i
w związku z tym powiększa załogę o kolejnych profesjonalistów.
Na stanowisko Kierownika Działu Konferencji i Bankietów dołączyła Dorota
Ryglewicz, która z branżą MICE związana jest od 2003 roku. Pracowała w
hotelach Hilton w Londynie i w Warszawie, a ostatnio obejmowała
stanowisko Senior Sales Manager – Head of Corporate w hotelu Radisson
Blu Cluster Warszawa. Dorota Ryglewicz odpowiedzialna będzie za pracę
dziesięcioosobowego zespołu przygotowującego i koordynującego przebieg
wszystkich wydarzeń organizowanych na terenie MCC Mazurkas Conference
Centre & Hotel.
28 września do zespołu Mazurkas 360 na stanowisku Kierownika Operacyjnego Działu Cateringu znalazł się do Adama Mikołajuka, który pierwsze kroki w branży stawiał w Cipriani - największej firmie cateringowej w Nowym Jorku. Następnie zarządzał cateringiem w Food Zone, a do niedawna był Kierownikiem Regionalnym w Sodexo. W Mazurkas Catering 360 będzie odpowiedzialny za dział operacyjny w zakresie planowania pracy i polityki zakupowej firmy. Adam Mikołajuk będzie się zajmował także implementowaniem nowych rozwiązań w zakresie oferty firmy oraz wsparciem działu sprzedaży w kontaktach z kluczowymi klientami.
MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel to czterogwiazdkowy obiekt
konferencyjno – hotelowy specjalizujący się w organizacji imprez
firmowych. Mazurkas 360 jest jedną największych firm cateringowych w
Polsce, która od 2001 roku obsługuje najważniejsze wydarzenia w kraju.
INFORMACJA PRASOWA
Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: [email protected]
Agata
Event Concierge
Szukasz obiektu na wydarzenie?
Pomożemy bezpłatnie znaleźć idealne miejsce :) Napisz na [email protected] lub skorzystaj z formularza.
Chcę wysłać formularz