Nowe osoby w MCC Mazurkas i Mazurkas Catering 360

Nowe osoby w MCC Mazurkas i Mazurkas Catering 360

Firma MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel wciąż się rozwija i w związku z tym powiększa załogę o kolejnych profesjonalistów.

Na stanowisko Kierownika Działu Konferencji i Bankietów dołączyła Dorota Ryglewicz, która z branżą MICE związana jest od 2003 roku. Pracowała w hotelach Hilton w Londynie i w Warszawie, a ostatnio obejmowała stanowisko Senior Sales Manager – Head of Corporate w hotelu Radisson Blu Cluster Warszawa.  Dorota Ryglewicz odpowiedzialna będzie za pracę dziesięcioosobowego zespołu przygotowującego i koordynującego przebieg wszystkich wydarzeń organizowanych na terenie MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel.

28 września do zespołu Mazurkas 360 na stanowisku Kierownika Operacyjnego Działu Cateringu znalazł się do Adama Mikołajuka, który pierwsze kroki w branży stawiał w Cipriani - największej firmie cateringowej w Nowym Jorku. Następnie zarządzał cateringiem w Food Zone, a do niedawna był Kierownikiem Regionalnym w Sodexo. W Mazurkas Catering 360 będzie odpowiedzialny za dział operacyjny w zakresie planowania pracy i polityki zakupowej firmy.  Adam Mikołajuk będzie się zajmował także implementowaniem nowych rozwiązań w zakresie oferty firmy oraz wsparciem działu sprzedaży w kontaktach z kluczowymi klientami.

MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel to czterogwiazdkowy obiekt konferencyjno – hotelowy specjalizujący się w organizacji imprez firmowych. Mazurkas 360 jest jedną największych firm cateringowych w Polsce, która od 2001 roku obsługuje najważniejsze wydarzenia w kraju.


INFORMACJA PRASOWA

Notatki prasowe

Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: [email protected]

Mogą Cię zainteresować

Archiwum

Agata
Event Concierge

Szukasz obiektu na wydarzenie?

Pomożemy bezpłatnie znaleźć idealne miejsce :) Napisz na [email protected] lub skorzystaj z formularza.

Chcę wysłać formularz