śląskie
Jesteś otwarty na nowe smaki? Nie boisz się niespodzianek i nowych wyzwań? Wszystkich miłośników jedzenia zapraszamy do Hotelu Natura Residence Business & SPA na Górnym Śląsku, na spektakl kulinarny "Tajemnicza Kuchnia Lasu".
To niezwykłe i nowatorskie wydarzenie odbędzie się 24 sierpnia w hotelowym ogrodzie Hotelu Natura Residence Business & SPA. Goście wezmą udział w kolacji inspirowanej tajemniczą kuchnią lasu. Przeżyją niezapomniane doznania smakowe nad brzegiem jeziora. Podczas kolacji uczestnicy będą mieli okazję spróbować polskich, letnich smaków, degustować lokalne produkty i swojskie nalewki oraz domowe wina.
Warto wspomnieć, że całe wydarzenie owiane jest tajemnicą. Uczestnicy do samego końca nie będą wiedzieć, co ich czeka - jakie potrawy dostaną do spróbowania oraz jak będą mogli je zjeść. Podczas tych kilku godzin przeżyją ucztę nie tylko dla podniebienia, ale również dla innych zmysłów. Każdy gość będzie mógł wziąć w kolacji interaktywny udział.
O oryginalne połączenia smaków i aromatów zatroszczą się najlepsi kucharze w Polsce. Pośród nich są Szefowie Kuchni najlepszych restauracji w kraju - uznani i doceniani artyści kulinarni. To dobra okazja dla amatorów jedzenia, by spróbować potraw wielu wybitnych kucharzy w jednym miejscu i w jednym czasie.
W Hotelu Natura Residence Business & SPA gotować będą:
Kasia Rogowska Restauarcja Candeza
Dawid Klimaniec, Restauracja Figa, Poznań
Dariusz Stefaniaka, Restauracja Kogut i Kurka
Norbert Koch, Bocca Bar
Bartosz Turowski, Restauarcja Cucinia
Dominik Duraj, Restauracja Villa Gardena, Katowice
Przemysław Kasprzak, Restauracja Villa Gardena, Katowice
Radosław Loranc, Restauracja Decompresja, Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica Zdrój
Przemysław Błaszczyk, Manana Bistro&Wine Bar, Chorzów
Grzegorz Miśta, Restauracja Bluebell, Hotel Natura Residence**** Business&SPA, Siewierz
Na uczestników wydarzenia "Tajemnicza Kuchnia Lasu" czeka również muzyczno-artystyczna niespodzianka. Za oprawę muzyczną odpowiadać będą Kuba Sienkiewicz i Kwartet Jurajski. Imprezę poprowadzi Adam Gessler.
Liczba miejsc jest ograniczona, więc warto się pośpieszyć.
Cena: 200 zł/osoba (7 setów tasting menu, alkohol w postaci lokalnych nalewek i win, niezapomniane doznania dla ciała i duszy przez cały wieczór).
Dla Gości biorących udział w kolacji proponujemy możliwość rezerwacji pokoju dwuosobowego w cenie pokoju jednoosobowego.
Rezerwacje: [email protected]
Zapraszamy wszystkich na doskonały spektakl kulinarny, który obudzi zmysły i będzie nowym, ciekawym doświadczeniem.
INFORMACJA PRASOWA
Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: [email protected]
Agata
Event Concierge
Szukasz obiektu na wydarzenie?
Pomożemy bezpłatnie znaleźć idealne miejsce :) Napisz na [email protected] lub skorzystaj z formularza.
Chcę wysłać formularz